Nyheder‎ > ‎

Brug af e-mail konsultationen og vore andre tilbud på nettet

posted Mar 8, 2016, 9:13 AM by Torben Sørensen   [ updated Mar 31, 2016, 3:08 AM ]
Der er - som mange vist har bemærket - sket en ændring i adgangen til vores internet services.
Det er en ændring, som vores hjemmesideudbyder har indført på grund af de stadig skærpede sikkerhedskrav på internettet. 
Vi kan forstå, at det volder kvaler for mange. Vi har desværre ikke muligheder for at "rulle tiden tilbage"; det er ændringer, som er kommet for at blive. 
Der er to veje til at komme "ind i vores system":
1. Du kan logge ind via hjemmesiden sundhed.dk, der skal du bruge din Nem-id. Du finder her din faste læge, og har her direkte mulighed for at vælge mellem e-mailkonsultation, tidsbestilling og receptfornyelse. Når du får svar fra os, logger du igen ind via Sundhed.dk, dvs. du bruger din Nem-id. Når du logger ind på denne måde, behøver du ingen kode fra os.

2. Den oprindelige med en kode - det er den, der er ændret. Det er ændret således, at når du vil ind i vores system, modtager du en kode via din e-mail, og det er denne kode du skal anvende. Den vil ændre sig, for hver gang du vil ind i vores system.

Nedenfor, har vi givet et eksempel på, hvordan det ser ud, når du kommer ind i systemet, og det er her du kan vælge en af de to muligheder der er.Logo, Emailkonsultation.dk

Log ind

LOG PÅ SUNDHED.DK

LOG PÅ MED KODE

Opret en bruger Glemt adgangskode?

Skal dit barn i kontakt med lægen?

Alle børn skal oprettes med eget CPR-nummer og adgangskode.

.

Comments