Nyheder‎ > ‎

Nemmere at bruge e-mail konsultationen - NemID via www.sundhed.dk

posted Jun 12, 2014, 12:17 PM by Torben Sørensen   [ updated Jun 24, 2014, 1:06 PM ]
    Det er blevet stadig mere populært at bruge e-mail konsultationen til at kontakte sin behandler i Værløse Lægehus. 
Denne udvikling vi er rigtigt tilfredse med. Det skulle gerne gøre det lettere at komme igennem på telefon ved behov for mere akut lægehjælp. Især i begyndelsen var der - som bruger - visse udfordringer. Det drejede sig ofte om at huske sin personlige adgangskode og det tilknyttede password. Tidsbestilling har aldrig krævet man var logget på i modsætning til at skulle skrive til en behandler og for at bestille medicin. Grunden er at vi af juridiske og sikkerhedsmæssige grunde skal vide præcis hvem vi kommunikerer med. 
Det nyeste er at man som patient i Værløse Lægehus også kan skrive uden at have den personlige kode som vi normalt udleverer:

Vores systemleverandør har sørget for at man udover den link vi har udleveret også kan bruge sin Nem-ID (fra bank, skat og e-boks m.v.)
Man kan gå ind via hjemmesiden www.sundhed.dk og kan herefter skrive og modtage e-mails samt bestille medicin.
Man kan som hidtil gå ind via de links der er angives her på hjemmesiden til www.emailkonsultation.dk

HUSK: mail til behandlere er ikke beregnet til tidsbestilling og ikke beregnet til akutte spørgsmål.
Der kan i travle tider gå flere dage før vi kommer til besvarelsen af din hvis vi for eksempel skal vente på svar fra et laboratorie eller en epikrise fra speciallæge / hospital.
Ved akut sygdom skal du derfor fortsat ringe til os. Selv om der på tidsbestillingen tilsyneladende er fuldt booket hos din behandler har vi naturligvis reserveret tider til akut sygdom hver eneste dag. Under den enkelte behandlers ferie / fravær er vedkommende fjernet fra listen.
Comments